Kellemetlen dolog turis ruhát ajándékozni szülőnek, akiről tudom, hogy utál turizni?
Figyelt kérdés
Konkrétan anyámról van szó. Ő inkább azért nem szeret turizni, mert irritálja, ha lát valamit, ami tetszik neki, de nem a mérete.
Igazából nem egy sima, random turis ruhára gondoltam. Csak egy basic minta nélküli zsebes póló, amire rá akarok hímezni mintákat saját kezűleg. Nem kopott, semmi baja nincs, még az eredeti címke is rajta volt.
Inkább magához a hímzéshez kellett egy megfelelő "alapanyag" és pont találtam a saját kis turizásom közben erre a célra alkalmas pólót.
tegnap 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!