Ár-érték arányban valóban a Michael Kors az egyik legjobb dizájner márka?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű férfi pénztárcát szeretnék venni magamnak, LV-nél egy Slender Wallet-et néztem ki ami 185.000ft amíg egy hasonló kinézetű Michael Kors 40.000ft-ba kerül.
Lehet hogy nem túl jó döntés ha egy LV-t veszek ha rámegy majdnem egy fél havi fizetésem?
nov. 4. 23:01
11/13 anonim válasza:
Megmosolyogtató ez az egész. Valakinek bőven van pénze és itt érdeklődik, hogy melyik a jobb minőségű termék. Más képes azért autózni tízezrekért órákat, hogy outletben megvehessen egy márkás terméket olcsóbban. Most akkor van lóvé, vagy nincs? Ha nincs, akkor ez csak sznob rongyrázás. Ha van, akkor nem mindegy hol veszed meg, a minőség a lényeg, nem? Akinek kellően vastag a pénztárcája, az miért alacsonyodik le a turiig? Egyáltalán, hogy van ideje ilyesmire? (annyira szánalmas ...)
12/13 anonim válasza:
Parndorf nem turi, csak mert outlet - és kb a legközelebbi hely, ahol designer márkák vannak egy helyen.
Legutóbb ismerőst kísértem el, addig beszaladtam a montblancba (kb csak az érdekelt) és ott vettem egy pénztárcát, 3 tollat, egy napszemüveget meg még valami apróságot - kb 2400 eur helyett fizettem 1000 eur környékét.
Simán megvehettem volna Pesten teli áron ezeket, de kb egyikre sem volt szükségem és emellett jó érzés volt jó dolgokat ilyen olcsón megvenni:)
13/13 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy MK tárcám, ajándékba kaptam. Még csak az anyaga sem volt bőr, na ennyire volt minőségi. Hiába volt rányomtatva a logó, a műanyag az bizony nem tartós. Szóval a márka nem jelent semmit, az anyagát nézd meg. Az MK-nak csomó műanyag terméke van. De gondolom van igazi bőr is. Legalábbis illene, ha már luxus márkának adják el magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!