Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ár-érték arányban valóban a...

Ár-érték arányban valóban a Michael Kors az egyik legjobb dizájner márka?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű férfi pénztárcát szeretnék venni magamnak, LV-nél egy Slender Wallet-et néztem ki ami 185.000ft amíg egy hasonló kinézetű Michael Kors 40.000ft-ba kerül.

Lehet hogy nem túl jó döntés ha egy LV-t veszek ha rámegy majdnem egy fél havi fizetésem?

tegnap 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Ez most valami vicc? Kezdem elhinni, miért nincs a magyarok többségének pénzügyi tudatossága.

Vegyél lv tárcát, legalább nem lesz mit tartanod benne.

tegnap 23:21
 2/4 anonim válasza:
0%

A Louis Vuitton pénztárcák befektetésnek is jó, látok jó állapotú 4-5 éves pénztárcákat és csak 20%-kal olcsóbbak az újaknál. De ez leginkább függ hogy mennyire vigyázol rá.

Nemrég Ebay-on láttam egy sosem hordott 2010-es limitált kiadású női LV táskát amit a volt eredeti összegénel a 10-szereséért adtál el egy árverésen.

A Slender Wallet pénztárcák nem litáltak, de az értékéből sokat nem fog veszíteni ha esetleg majd el szeretnéd adni. Csak vigyázz rá, és tartsd tisztán ha azt veszed meg.

ma 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha egy lv pénztárcát azért veszel, hogy ne veszítsen (sokat) az értékéből, akkor te azt a terméket valójában nem tudod kifizetni, mert nincs elég pénzed rá, csak fel akarnál vágni vele - de a nap végén teljesen egyértelmű lesz mindenkinek, hogy csak nagyzolni akarsz.

A designer cuccok többsége azoknak szól, akik úgy vesznek 200-300 ezres pénztárcát pl., mint mások 5-10 ezreset.

ma 02:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Sosem veszek olyan dolgot, amiből nem tudnék egyszerre kettőt is venni gond nélkül.

Érdemes lenne ezt minden önbizalomhiányból fakadó tudattalan vásárlónak is így gondolni. De persze nem fogják, mert nem vagyok én senki, hogy megmondjam ki hogyan éljen, mit vegyen.

ma 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!