Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet a legjobb passzos...

Hol lehet a legjobb passzos farmernadrágokat rendelni/venni? Divat még a fiúknak? Nekem tetszik és hordom is mindentől függetlenül, de vásárolnék még 1-2-t! 23/f

Figyelt kérdés

szept. 28. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sinsay ban például lehet venni férfi nadrágot
szept. 28. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Zsebes harisnya.
szept. 28. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a legpasszosabb super skinny farmereim sinsayből, New Yorkerből, és kinaikból vannak. De a sinsayből van a legjobb, ami a legszűkebb is, és a legolcsóbb volt. Én azt szeretem ami bokánál is tök passzos.
szept. 29. 00:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fiúként én is inkább a szűkebb testhez álló farmereket szeretem. Annak ellenére hogy itt mindig azt írják, hogy ma már nem divat és buggyost kell venni.

Van gatyán nekem is Sinsayből. Relaítv olcsóak ezek, de nekem fura, hogy nem rendes farmer anyaguk van, hanem farmernak néz ki, de sokkal vékonyabb, minnt a pelenka. Valószínű ezen tud spórolni a gyártó.

Plázákban lévő fast-fashion üzletekben szerencsére simán kaphatóak még szűkebb fazonú akár skinny gatyák. Most nyár végén a leárazásban többet is vettem. Reserved, House, Cropp, stb. ezekben biztosan láttam hasonlót.

szept. 29. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van vegyesen vékonyabb és vastagabb is a sinsayből. Mindegyik egészen olcsó volt. És nagyon rugalmasak.
szept. 29. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:
A Bershkában vettem régebben nagyon jókat. Most kevesebbet látok a boltokban.
szept. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!