Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet a legjobb férfi...

Hol lehet a legjobb férfi futónadrágokat venni? Melyik márkát szeretitek? Melyik sporthoz hordjátok leginkább?

Figyelt kérdés
Én most vettem egy Nike-t és ebben járok kondizni

okt. 11. 20:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Lidl-ből és Decathlonból valók vannak. Mindet szeretem, mert mind teljesen feszülős fazon. Bármilyen sporthoz csak ezeket hordom.
okt. 11. 22:03
 2/21 A kérdező kommentje:
Dechatlonból nekem is van, azok tényleg jól néznek ki. Valóban minden sporthoz jók.
okt. 11. 22:08
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek márkás cuccaim. Ott veszem én is őket, amit az #1-es írt. Általában olcsóbb saját márkásakat. Szerintem ár-érték arányban teljesen jók.

Kondizni nem járok. Futni sem rendszeresen sajnos. De akkor felveszem. Akár biciklizéshez, vagy csak nagyobb sétához is.

okt. 12. 08:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Én is felveszem egy túrára is akár. 3-as válaszló,magában hordod vagy rövidnadrággal sétához?
okt. 12. 10:09
 5/21 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon variàlom túl ezt a dolgot, én vettem magamnak sima hagyományos elasztikus leggingset, azt viselem ha úgy van. Nekem ez tökéletesen meg felel ha sportolni akarok.
okt. 12. 12:49
 6/21 A kérdező kommentje:
Jó is az teljesen
okt. 12. 14:13
 7/21 anonim ***** válasza:
Kérdező a Decatlonban segítenek választani futó nadrágot?
okt. 12. 16:22
 8/21 A kérdező kommentje:
Segítenek persze szerintem minden Dechatlonban, ha megkéred az eladókat.
okt. 12. 18:30
 9/21 anonim ***** válasza:

1# vagyok.

Én sosem veszek rá rövidnadrágot. Feszülős futónadrághoz ugyanilyen feszülős felsőt veszek, és így tök jól mutatnak együtt. Ha rövidnadrágot vennék rá, az már úgy bénán nézne ki.

okt. 12. 19:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon néha veszek, de akkor ha esetleg tudom, hogy be kell mennem a városba is. Amúgy én is magában hordom.
okt. 12. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!