Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet a legjobb férfi...

Hol lehet a legjobb férfi futónadrágokat venni? Melyik márkát szeretitek? Melyik sporthoz hordjátok leginkább?

Figyelt kérdés
Én most vettem egy Nike-t és ebben járok kondizni

okt. 11. 20:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Köszönöm szépen.

Csak nemtudom milyet kell venni vagy milyen áll jól?

Mennyire passzos legyen?

okt. 13. 07:43
 12/21 anonim ***** válasza:

9-es én sem veszek fölé semmit sem.

11-es az enyém teljesen testhezálló, sima lycra leggings.

5-ös voltam.

okt. 13. 08:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Én azt szeretem, ha passzos teljesen, de azért ne annyira, hogy ne jöjjön rád. Vannak mérettáblázatok az interneten, ezekre is igaz, hogy milyen nadrág jó rád. Kényelmes legyrn az a lényeg
okt. 13. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm.

De én nem tudom az ilyet. Ugyhogy akkor lehet nem is veszek.

okt. 13. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#14-es!

Fazonra szerintem a teljesen feszülős fazon a legjobb, persze ki milyet szeret. Nekem a feszülős tetszik. A méret kérdés nem olyan nagy dolog, én úgy szoktam, hogy kiválogatom ami kinézetre tetszik, és a próbafülkébe beviszek pár méretet, ami saccra jónak tűnik, és felpróbálom. Érezni fogod melyik a jó, meg van tükör is. Semmivel sem bonyolultabb ilyet venni, mint bármilyen másfajta nadrágot.

okt. 13. 22:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a márkás cuccok rajongói kinevetnek, de kb. harmadik éve bringázok egy fekete lycra térdnadrágban.

Passzos méret, nem lóg, nem akad be sehova, és nem lóg ki belőle semmi.😉

Mellesleg 1200 Ft volt.

okt. 13. 23:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Felpróbálod és rájössz, jól mondja a 14-es válaszoló. Én is a teljesen feszülőst szeretem, hiszen az a lényege, ami lóg rajtad az olyan papis 😅
okt. 14. 00:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen olyan lenne jó ami nem lóg rajtam. Csak ugye ha valaki lenne ott az látja milyen és mond véleményt.

okt. 14. 04:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
17-es nem kell ezen annyit görcsölni. Be mész egy boltba vagy üzletbe tök minegy. És meg kéred az eladót hogy segítsen neked. Én ugyan így csináltam be mentem és mondtam kérnék szépen egy leggingset amit sportoláshoz fel tudok venni ennyi, mutatta a színeket és fazonokat a méretekben, én meg ki választottam ami tetszett és ki fizettem. Ennyi. 12-es voltam.
okt. 14. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy a márka, legalábbis nekem van Adidas és Decathlonos futónadrágom is, mindkettő már régóta megvan és jó állapotban maradtak. Amúgy az Adidas nadrágok alapesetben elég drágák, de az Adidas Outletben Pesten a Boráros téren egész jó áron vannak.
okt. 14. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!