Gate shop meretezes?
Figyelt kérdés
Regebben rendeltem L pólókat és azok pont jók voltak (M) a méretem most viszont néztem pólókat 40-es méretben és néztem hozzá Cm-t hogy hol mennyi lenne, viszont amiket rendeltem pólókat L-ezeket azok mellnél 45 cm körül vannak a 40-es méretnél pedig 40 cm körül vannak 😅 de tudtommal az L és a 40-es méret ugyan az lenne de így totálisan elvesztem hogy akkor 40-es kene vagy nagyobb?😅 remelem hogy érthető es ha valakinél van tapasztalata szívesen olvasom 💘😅nov. 4. 11:25
1/2 anonim válasza:
Ossze-vissza van szerintem.
Sokszor hiaba a merettablazat, akkor sem pont olyan a ruha.
Amugy sok jo cuccom van onnan, alapvetoen szeretnem az oldalt, ha nem lenne ilyen buz..i a meretezes ☹️
2/2 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy milyen méretet hordasz? (S-M-L-XL) és hogy a számoknál milyet szoktál venni? Ha esetleg vettél már olyat ☺️ (felsők)
nov. 5. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!