Ez a nadrághossz nem olyan ezen a modellen, mintha kinőtte volna?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a klasszikus egyenesszárú farmer, viszont a hosszában bizonytalan vagyok, szerintetek is kinőtt feelingje van?
nov. 1. 16:48
2/5 anonim válasza:
Direkt ilyen. Évek óta ez a divat, lányokon még elmegy kategória, de amikor egy "férfi" bokavillantó farmerben parádézik számomra katasztrófa...
3/5 anonim válasza:
#2 igen, a kérdező is tudja, az érdekli, nem néz-e ki ugyanúgy, mint ami nem direkt rövid
Egyébként szerintem is olyan
4/5 anonim válasza:
Attól még, hogy direkt ilyen, de! Pontosan olyan. Semmi értelme.
5/5 anonim válasza:
Tudom, hogy direkt ilyen, de kicsit tényleg úgy néz ki, mintha kinőtte volna.
Azt írják, hogy a modell 174 cm magas, ha te alacsonyabb vagy és/vagy mások a testarányaid és nincs ilyen hosszú lábad, akkor lehet neked leérne a bokádig a nadrág szára. Ha tetszik, egy próbát megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!