Tényleg divatba jön ismét a trapéz nadrág?
Nem tudom, most nem divat? Én pl. a csőnadrágban nem érzem kényelmesen magam. Én trapézt hordok, de nem az a nagyon trapéz, hanem, ami még enyhén trapéz. Van ilyen is, olyan is. Valahogy nem figyelem a divatot, azt hordom, ami kényelmes, meg ami jól áll, így pl. csípőt se (csak félcsípőt) :-) Hosszra rám úgyse jó egy se (alacsony vagyok), ez meg a másik, szóval trapéz ide vagy oda, így is le kell vágni :-D
Én meg sok helyen látok nem trapézt is, pl. nem is olyan rég néztem a Pólus Center egyik üzletében farmert, az nem trapéz volt egyik se.
Szai!
Szerintem a trapéz nadrág az ami az örök divat... soha nem fog kimenni a divatból. Azt mindig mindenhová fel lehet venni!!! Nem ciki, ahogy sokan mondanák! Az hogy most épp az egyenes a "trendi", attól a trapéz még teljesen megmaradt! Szóval az szerintem nem ment ki és nem is fog kimenni a divetból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!