Tényleg igaz, hogy visszajönnek a divatba?
Figyelt kérdés
Igaz,hogy visszajönnek a divatba a trapéz farmernadrágok?2011. okt. 22. 16:14
1/10 anonim válasza:
Remélem, mert a csőgatya ribancos.
18/f
2/10 anonim válasza:
Olyannyira, hogy kicsiny elmaradt országunkat leszámítva már két éve divat máshol. xD
3/10 anonim válasza:
nekem tök mindegy..úgysem fogom hordani...
4/10 anonim válasza:
Jól mondja az egyik eltőttem szóló, külföldön már vagy két éve divat.
Nálunk idén tavasszal kezdtek el bejönni, látom mindenhol a reklámokon, a metróban, és már a boltokban is árulnak szép számmal.
Szerencsére, mert az emberek 80%-ának sokkal előnyösebb :) (bár én szoknyamámiás vagyok inkább :)
5/10 anonim válasza:
Hála istennek, én eddig is mindenhol azt kerestem, nagyon utálom a csőszárú,szűkített szárú farmerokat. Szerintem nagyon kevés embernek áll jól.
7/10 anonim válasza:
Igen, most vettem nemrég egyet, de a 4-5éves darabjaim is megvannak. Tetszik, hogy ilyen sokféle nadrágot fogok így tudni hordani, csőnacit, egyenes szárút, enyhén trapézt, extra trapézt, mindegyikben jól érzem magam meg jól is áll, tehát nem szomorkodom.
8/10 A kérdező kommentje:
De szerintetek mit lehet hozzá viselni..mmint milyen cipőt????
2011. okt. 24. 17:49
9/10 anonim válasza:
Olyat, amilyet eddig....bármi jól áll hozzá...
10/10 anonim válasza:
a most divatba jött szőrös magassarkú bakancsokkal nagyon jól mutat,de tényleg bármit, ugyanúgy mint a csőnadrághoz, na jó talán supra cipővel nem az igazi, mert nem látszik ki alóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!