A remixshop oldalon gyanúson olcsón kínálnak prémium minőségű ruhákat (részletek lent). Kinek mi a tapasztalata, megbízhatóak?
Figyelt kérdés
Fekete szövetkabát vásárlásán gondolkodok,a magas gyapjú tartalmúak előnyben. Több olyan terméket is találtam pl Andrew James, Hilfiger amik a boltokban lényegesen drágábbak lennének. Hol van az átverés, mitől ilyen jó az áruk? Vannak köztük új és használt termékek is. Lehet noname kabátokat címkéznek fel?okt. 28. 17:51
2/6 anonim válasza:
Én csak egyszer vásároltam onnan, de akkor egy 90ezer forintos valódi bőrdzsekit vettem meg 11ezer forintért, tökéletes állapotban. Szerintem ki lehet fogni jó áron jó cuccokat.
3/6 anonim válasza:
Használt ruha oldal. Egy online turkáló, de abból az egyik legjobb.
Nyilván nem annyiért árulják, mint azokat, amik most esnek ki a gyárból, és mennek az üzletbe.
Többször rendeltem már, minden eredeti volt és tökéletes állapotú.
4/6 anonim válasza:
Sokszor rendeltem már tőlük én is ! Jó a ruhák cipők minősége és eredetiek is. Többnyire olyan termékeket kínálnak itt ,amik már kifutott modellek .De azért van olyan is,hogy jelenleg is kapható modelleket árusítanak lényegesen olcsóbban. Pl.vettem olyan márkás cipőt ,ami egy sima kartondobozba volt csomagolva és hiányzott az azonosító címkéje .De attól az még eredeti volt.Egyébként először "bolti" áron teszik ki a termékeket . Majd időnként néhány százalékkal csökkentik az árát.Egy idő után ez már sokkal alacsonyabb lesz a bolti árnál. Akkor érdemes megvenni !
5/6 anonim válasza:
igen, ez egy online turi. ezért "re-mix"....
6/6 anonim válasza:
Az új cuccok általában hibásak. Van rajtuk valami szakadás, gyengébb az anyag, stb.
Nem hamisak. Ritkán ki lehet fogni hibátlan, új dolgokat is. Mondjuk azok annyira nem jelwntősen olcsóbbak, mint boltban leárazások során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!