Remixshopról kinek mi a tapasztalata aki vett ott már valamit?
Én is rendeltem már tőlük, de többet nem fogok.
Képen nem feltétlenül látszik, de könnyen kifoghatsz olyan ruhát, ami tele van állatszőrrel.
Sokszor rendeltem már, soha nem volt panaszom.
A ruhák eredetiek és hibátlan (a netes képekkel megegyező) állapotban érkeztek meg.
Volt, amiről a címkét is nekem kellett levágnom, szóval teljesen új volt.
Amitől kicsit tartottam az elején, hogy a Sprinter szállítja ki a csomagot.
Nagyon sok negatív kommentet olvasni róla, de a futárok, akik mostanában felénk szállítanak, szerencsére korrektek.
Az e-mailben feltűntetett időben szállítanak és fel is hívnak.
Évekkel ezelőtt volt, aki csak csöngetett egyet a ház előtt (amit természetesen senki nem hallott meg), és már el is viharzott.
A marketingjük elég ótvar. YouTube dobott fel róla hirdetést, amin valami raccsoló nővel mondatták fel a szöveget, de megbízható oldal és rengeteg márka van fent.
Több olyan ruhadarab is volt, amit inkább innen vettem meg, nem a Zalandoról.
Egyszer rendeltem tőlük több ruhát, csak új, címkés darabokat. Egy DKNY póló alja mintha festékhibás lenne, mert ugyanolyan színű kis paca van rajta random helyen mint a póló mintája. Ezt sehol nem írták, mondjuk lehet észre sem vették mert annyira nem feltűnő.
Egy másik pulcsi meg valami iszonyatosan el van méretezve, női S elvileg, de az L-es cuccokat hordó férjemre lett jó. Oké, én nem néztem mérettáblázatot, de az oldal azt írta, hogy a ruha mérete megfelel az ő mércéjük szerinti S-es méretnek, úgyhogy azèrt ez is fura.
Úgyhogy nekem annyira nem hozták meg a kedvemet a további rendelésekhez, még ha a 2. eset nem is egészen az ő hibájuk volt.
Én most rendeltem onnan először és utoljára...
A szállítás gyors volt, de ennyi az összes pozitívum.
A 41-esnek hirdetett csizma 37-esnek felelt meg, a szoknya tüll részén szakadás, luk volt amit nem tüntettek fel. A 4 tételből amit rendeltem 2 teljesen használhatatlan. Persze, vissza lehet küldeni de macera...
Pont ma kaptam meg a csomagomat.
Új, hibátlan, használat jelei nem látszanak - szöveg szerepelt a leírásban.
Ennek ellenére olyan agyonhordott farmernadrágokat kaptam amik kukába valók. A térd résznél megnyúlva, megvékonyodva az anyag.
Olajfoltosak, az egyik sáros is.
Vettem pulcsit is ami L méret helyett 3xl. Nagyon szarok
8 db táskát küdtem be ezek közül 3 db textil táskát. A beküldött 5 db valódi bőrtáskákért 5 Ft-ot fizettek, volt köztük vadi új márkás. A táskák az oldalon 20.000 és 30.000 Ft ért lettek eladva.
1 db bőrtáskáért kaptam 5 Ft-ot. A többi után nem kaptam pénzt mert eladhatatlannak nyilvánították.
A ruhákért általában 100-200 Ft-ot fizetnek ki, az oldalon 10000 Ft körül vagy afölött adták el ami jobb.
A legtöbbet nem nyilvánították eladhatónak, ezért pénzt sem fizettek.
A r.shop felhasználói fiókot preventív letiltották, majd mikor közösségi oldalon próbáltam jelezni a problémát
a facebookfiókot is letiltatták, gondolom azért, hogy ne lehessen tiltakozni. A ruhák közül több eltűnt...
Beküldeni nem ajánlott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!