Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Remixshopnál ha valami mégsem...

Remixshopnál ha valami mégsem jó amit rendeltem, ingyen viszik vissza?

Figyelt kérdés
Tehát ha mégse sikerül eltalálni a méretet, pénzbe kerül, hogy értejönnek? Vagy le tudom adni valahol ingyen?

2022. febr. 12. 11:59
 1/3 anonim válasza:
Nem 1290 Ft a visszaszállítási költség, ha nagyobb súlyú a csomag, akkor akár az 5000 Ft-ot is elérheti illetve meghaladhatja.
2023. máj. 28. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, nekem 1700 volt. De ez csak akkor derül már ki, amikor rendeltél, és küldenéd vissza...Ez tök gáz, a legtöbb helyen ingyen vissza tudod küldeni...
2023. jún. 12. 10:47
 3/3 anonim válasza:
Visszaküldtem 2e Ft szállítási költséggel egy terméket (használatlanul, saját csomagolásában), állítólag nem volt rajta cimke (szerintem nem is volt), majd 1 hónap levelezgetés után (mert minderről értesítés sem volt, hogy így döntöttek) megtalálták hová tették, visszaküldték, hogy nem veszik vissza emiatt..és persze a futár közölte újabb 2e Ft-ot fizessek ezért! Megjegyzem többször kaptam már új cimkés terméket ami kinyúltan érkezett. Soha többé nem rendelek semmit innen, így ajánlani sem tudom, remélem más nem jár így..
2024. márc. 5. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!