Szoktatok bugyit "váltani" hideg időben?
Figyelt kérdés
Pl. Tanga helyett egész feneket takaró, hogy az is melegítsen, ilyenekre gondolok. Vagy ez nem számít?okt. 26. 12:45
1/11 anonim válasza:
Nem. Én mindig csak és kizárólag tangát hordok. Utálom az ilyen mamabugyikat amik takarják a fenekem. Kényelmetlen és ha olyan ruha van, át is látszik a csúnya vonala. Amúgy sincs nagy különbség ha hideg van, bár vagy 15 éve nem volt rajtam feneket takaró bugyi, ezért akkora tapasztalatom nincs benne, hogy mennyivel fázik kevésbé a hátsóm.
2/11 anonim válasza:
Nem. Nem szokott fázni a fenekem, eszembe sem jutott hogy a bugyinak ilyen funkciója kellene legyen.
3/11 anonim válasza:
Én szoktam :D Egyébként sem vagyok tangás, de télen különösen nem.
4/11 anonim válasza:
Kifejezetten nem. De az igaz, hogy a téli időszakban gyakrabban hordok franciát, nyáron inkább tangát.
5/11 Metionin válasza:
Igen, aminek a hátulja csipke vagy brazil, azt hanyagolom hidegben. A vastagabbakat meg kánikulában.
6/11 anonim válasza:
Csak tanga. A dagadt seggű lepontozó irigy női társaknak pedig előre szólok, hogy szánalmasak vagytok, mert rajtatok szarul áll. és a csinos, formás fenekűeket lepontozzátok a tanga miatt...
7/11 anonim válasza:
6! Nem vagyok irigy, köszönöm szépen, a franciát ezerszer jobban szereti rajtam a férjem mint egy tangát.
8/11 anonim válasza:
Mindig tangát hordok.. és villantottam is..N
10/11 anonim válasza:
Télen-nyáron tanga, másfajta bugyi nekem kényelmetlen és nem is érzem jól bennük magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!