Holnap reggelre vastag kabát?
Figyelt kérdés
Holnap reggel megyek dolgozni. Most hogy voltam sétálni 🐕 már hideg volt, felvenném holnap az [link] kabátomat. 24/lokt. 12. 18:58
2/6 anonim válasza:
Hát ha fázol... Én még pulcsiból sem vettem elő vastagat 🤷
3/6 anonim válasza:
Miért ne? Nekem ez még sok lenne, de ha te fázol akkor nyilván kell. Látok már másokat is vastag kabátban, nem lenne furcs.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen messzire utazol és milyen eszközökkel, meg mennyit kell addig is gyalogolni. Alapvetően nem tűnik indokoltnak holnap reggelre.
De azt se tudom hányra mész
5/6 anonim válasza:
Én ma simán egy pólóban voltam és még melegem is volt. A mostani előrejelzés szerint holnap reggel 12-14 fok lesz. Szerintem ez messze nem télikabátos idő. De neked kell tudnod... Én maximum egy vékony farmerdzsekit fogok felvenni, de lehet még azt sem. Hanem simán pulóverben megyek el itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!