Hogy nem fagytok szét műszörmekabátba?
Nem tudom.
Télen szoktam még hordani a tollas dzsekimet is,nagyon meleg.
Hogyan nem fagytok szét műszőrmekabátban?
20 évig csak egy párducmintás műszőrme bundában jártam. Isteni meleg volt! (Még őrzöm a szekrényemben.)
Férfiként én többnyire téli szövetkabátban járok a hidegebb időkben és teljesen elég, ha van rajtam egy kardigán vagy téli zakó. Az inghez télen, nyáron pólót veszek. Télen melegít, nyáron felfogja az izzadást. (𝘌𝘻 𝘢 𝘬𝘭𝘢𝘴𝘴𝘻𝘪𝘬𝘶𝘴 𝘷𝘪𝘴𝘦𝘭𝘦𝘵 𝘪𝘯𝘨, 𝘰̈𝘭𝘵𝘰̈𝘯𝘺 𝘦𝘴𝘦𝘵𝘦́𝘯, 𝘥𝘦 𝘴𝘰𝘬𝘢𝘯 𝘯𝘦𝘮 𝘵𝘶𝘥𝘫𝘢́𝘬. 𝘛𝘦́𝘷𝘩𝘪𝘵𝘣𝘦𝘯 𝘦́𝘭𝘯𝘦𝘬, 𝘩𝘰𝘨𝘺 𝘯𝘺𝘢́𝘳𝘰𝘯 𝘮𝘦𝘭𝘦𝘨𝘶̈𝘬 𝘭𝘦𝘴𝘻 𝘵𝘰̋𝘭𝘦.)
Nadrág tekintetében is léteznek téli vastag vagy bélelt verziók, legyen az szövetnadrág vagy farmer. De a jégeralsó is megoldás, ha vékony szövetnadrágot vesz az ember.
Továbbá, sportosabb télikabátom van bélelt parka és egy maximálisan vízálló kivehető polárbéléssel rendelkező kabát. Mindkettőnek van kapucnia is. De hordok kötött sapkát, téli barett sapkát, kötött vagy selyemsálat, kesztyűt a ruházattól, megjelenési igénytől és a hidegtől függően.
Régi japán mondás: A mester és tanítványa megy az utcán, amikor kegyetlen hideg eső és hó kezd esni.
- Aki kemény és erős, az állja az esőt, havat! - mondja a tanítvány
- Aki bölcs, az pedig kabátot és esernyőt használ. - válaszol a mester
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!