Üzletek kínálatát látva a szűkszárú női farmerek teljesen mennek ki a divatból?
Figyelt kérdés
Vagy ti maradtok a szűkszárú fazonoknál?okt. 21. 10:59
11/12 anonim válasza:
Szerintem még mindig sokan hordanak skinny-t, csak ami új/szokatlan az mindig jobban feltűnik az utcán. Max. A tinik körében népszerűbb most, de felnőtt nő létemre nem nekik szeretnék megfelelni, hanem magamnak és ahogy #10 is írta, bringázni nem igazán jó szélesebb szárú nadrágban.:D
12/12 anonim válasza:
Nekem mindkét fazon tetszik, de én egyáltalán nem hordok nadrágot, vagy farmert, nincs is. Pedig annyira tetszik másokon, de én egyszerűen megveszek, ha fel kell egyet vennem, nagyon kényelmetlenek. De azt én is észrevettem, hogy egyre többen hordanak trapéz, vagy hasonló szabású nadrágokat. Nem vagyok egy kövér (49kg), de szerintem az én testfelépítésem valamiért olyan, amiért rühellem a nadrágokat. :( Csak a ruhákat tudom elviselni harisnyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!