Létezik olyan, aki a H&M kínálatából vásárol?
Sosem ájultam el a kínálatától, de tegnap beugrottam szétnézni, hátha...
Minden ruha anyaga tapintásra műanyag, emellett a nagyanyám szekrényében ingyen külömbeket találok. Elgondolkodtam, hogy ezért tényleg képes valaki pénzt kiadni és létezik, aki erre a "divatra" vágyik?
#1-es válaszoló vagyok
Egyébként ha rajtam múlna már MINDEN Fast Fashion bolt be lenne záratva szerte a világban.
Szerintem van egy kifejezetten elegáns vonal ott. A formal vonal. Chini nadrágok, blézerek, blúzok, ruhák szerintem nagyon ízlésesek. Ahogy a sportruházat és fehérnemű is.
Való igaz, hogy az a sok, roskadásig tele lévő, olcsó hatású ruha nagyon ronda. Ezek egynyári darabok, de annyit sem érnek. Egy turiban arrébb túrnám a nagyrészét, számomra ocsortány ronda.
Tényleg nagyon esett a minőség az évek alatt. Alap pólók, farmerek okésak, zoknik, stb. Mást nem igen vennék ott, nem a stílusom.
Nekem pont a "formal" vonal amit kerülök ott mindenképp, mert kinézetre hiába oké, az anyaga borzalmasan igénytelen, fél óráig nem tűrném el magamon.
letezik, igen.
most komolyan azert feltettel egy kerdest, hogy egy adott markat ocsarolhass? gondolhatnad, higy vasarolnak itt sokan, mert az uzletek altalaban tele vannak, es amugyis sok helyen hirdetnek neves arcokkal is.
egyebkent teny, hogy vannak gagyi dolgok is, de ugyanugy akadnak jo anyagbol keszult ruhak - kb mint minden markanal. online en raszurok az anyagra es kesz, akkor a gagyikat nem dobja fel. az meg, hogy tetszik-e.. izles kerdese, en talalok jo cuccokat, persze van egy csomo, amire csak forgatom a szemem, hogy ez megis mi. de nem ertem ezt a nagy h&m ellen iranyulo gyuloletet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!