Szégyen az ha valaki túrkálóban vásárol ruhákat magának?
Ha zavar a véleményük, nem kell mások orrára kötni, hogy hol vásárolsz.
Én kimondottan szeretek turizni. Sokan dícsérik a stílusomat. Azt szoktam csinálni, hogy minőségi, új alapdarabokat mixelek vagányabb turkálóssal.
Szerintem az a szégyen, hogy amikor a csapból is a túlfogyasztás, pazarlás, környezetszenyezés és gyerekmunka ömlik, és ennek ellenére még mindig tele vannak a fast fashion üzletek.
Szerintem kifejezetten jó döntés turiból vásárolni és semmi szégyen nincs benne. Ki kell alaposan mosni(sanytolt ajánlom elsőre) és kész. Nyugodtan vásárolj onnan, ne törődj a buta emberekkel.
Dehogy szégyen! Múltkor voltam turizni és mivel akció volt, hatalmas sor állt :D
A korosztályomból is amennyire látom sokan jának turizni :)
19/L
Turkálóhoz kicsit jobb ízlés kell, mert nyilván valaki egyszer már kirakta ezeket a ruhákat. Van akire csak nem volt jó, de van ami kopott, elszabott, kinyúlt stb.
Ki lehet fogni jó dolgokat, de első sorban nem jó kéz vagy szerencse kérdése, hanem sok féle turiba és sokszor járni, meg hát jó döntéseket kell hozni ott és akkor.
Nem lesz semmiből méret, tehát ha az az egy darab nem jó, akkor el kell engedni.
Ha átlagos méret, vagy kicsit az alatt vagy, az is segít. A gyártók valamiért sok iszonyat kicsi ruhát tesznek a boltokba, amik nem fogynak, ezek is általában turiban kötnek ki, de zsír új állapotban.
Ha viszont kiemeltél egy kincset, azt vinni kell, mert simán lehet hogy 5 perc múlva mész vissza, már nem lesz ott.
Ha heti szinten átfésülsz 5-6 helyet, akkor 1-1 darab szembe fog jönni, de ez idő és feltételezi, hogy nagyobb városban laksz.
Igazából szerintem ez választja el a gáz, igényteleny és az egyedi, izgalmas turizást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!