Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szégyen az ha valaki túrkálóba...

Szégyen az ha valaki túrkálóban vásárol ruhákat magának?

Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok és túrkálóban szoktam magamnak vásárolni ruhákat. Sajnos vannak akik ezért furcsán néznek rám. 12 órás műszakban dolgozom és munka után csak hazafelé visz az utam. Nem járok szórakozóhelyekre sem. Nem igazán foglalkozok vele hogy mi a divat csak azt a ruhát veszem fel ami számomra kényelmes. Szerintetek ez szégyen?
2020. szept. 25. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha zavar a véleményük, nem kell mások orrára kötni, hogy hol vásárolsz.

Én kimondottan szeretek turizni. Sokan dícsérik a stílusomat. Azt szoktam csinálni, hogy minőségi, új alapdarabokat mixelek vagányabb turkálóssal.

2020. szept. 25. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem látszik a ruhán, hol vetted. Ha látnád, micsoda forgalma van a jobb turkálóknak, eszedbe sem jutna, hogy szégyen. Valakinek szórakozás, hogy hetente megy vadászni a turkálóba.
2020. szept. 25. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem az a szégyen, hogy amikor a csapból is a túlfogyasztás, pazarlás, környezetszenyezés és gyerekmunka ömlik, és ennek ellenére még mindig tele vannak a fast fashion üzletek.

Szerintem kifejezetten jó döntés turiból vásárolni és semmi szégyen nincs benne. Ki kell alaposan mosni(sanytolt ajánlom elsőre) és kész. Nyugodtan vásárolj onnan, ne törődj a buta emberekkel.

2020. szept. 25. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sajnos nem szerencsés a kezem, de egy csomó ismerősömnek igen, márkás új ruhákat is szoktak találni, illetve alig használt jól kinéző darabokat is. Szerintem Bem ciki, na meg nem kell azt mindenkinek tudni ha téged zavar.
2020. szept. 25. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy szégyen! Múltkor voltam turizni és mivel akció volt, hatalmas sor állt :D

A korosztályomból is amennyire látom sokan jának turizni :)

19/L

2020. szept. 25. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Turkálóba járni mostanában trend is lett. Rengeteg fiatal is jár oda mert tényleg sokszor új több tízezer Ft os ruhákra is lehet bukanni párszáz Ft ért.
2020. szept. 26. 06:00
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Turkálóhoz kicsit jobb ízlés kell, mert nyilván valaki egyszer már kirakta ezeket a ruhákat. Van akire csak nem volt jó, de van ami kopott, elszabott, kinyúlt stb.

Ki lehet fogni jó dolgokat, de első sorban nem jó kéz vagy szerencse kérdése, hanem sok féle turiba és sokszor járni, meg hát jó döntéseket kell hozni ott és akkor.

Nem lesz semmiből méret, tehát ha az az egy darab nem jó, akkor el kell engedni.

Ha átlagos méret, vagy kicsit az alatt vagy, az is segít. A gyártók valamiért sok iszonyat kicsi ruhát tesznek a boltokba, amik nem fogynak, ezek is általában turiban kötnek ki, de zsír új állapotban.

Ha viszont kiemeltél egy kincset, azt vinni kell, mert simán lehet hogy 5 perc múlva mész vissza, már nem lesz ott.

Ha heti szinten átfésülsz 5-6 helyet, akkor 1-1 darab szembe fog jönni, de ez idő és feltételezi, hogy nagyobb városban laksz.

Igazából szerintem ez választja el a gáz, igényteleny és az egyedi, izgalmas turizást.

2020. szept. 26. 12:35
 8/9 Metionin ***** válasza:
77%
Dehogy. Nekem sok ruhám van turiból, a legtöbb még címkés is volt.
2020. szept. 26. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehhhogy szégyen. Ma vettem egy nagyon divatos plüss felsőt, egy kötött garbót, egy állatmintás polár pulcsit. Imádom őket. Amúgy nekem sincs sok idöm a vásárlásra, nem is szeretek, mert nincs hozzá türelmem. Van 2 jó turi a városban, oda járok és nagyjából ennyi. Kabátom van kínai boltból és a hótaposóm, de néha rosszul vagyok azoktól az egy kaptafára készült méregdrága göncöktől, kb.minden csajon szembejönne velem.
2020. okt. 12. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!