Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Üzletek kínálatát látva a...

Üzletek kínálatát látva a szűkszárú női farmerek teljesen mennek ki a divatból?

Figyelt kérdés
Vagy ti maradtok a szűkszárú fazonoknál?
okt. 21. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem mennek ki teljesen. Most pont mindent lehet kapni, szűk, egyenes, bőr, trapéz.

Szerintem marad mindegyik. Nem lesz olyan, mint régen, hogy csak trapéz vagy csak szűk.

Nekem van ilyen is, olyan is. Szűket hordom legtöbbször, az áll a legjobban.

okt. 21. 11:20
 2/12 Metionin ***** válasza:
90%
Nem, szerencsére nem tűnnek el. Ahogy látom, csak bejön mellé a többi fazon de ugyanúgy lehet kapni szűket is.
okt. 21. 12:15
 3/12 A kérdező kommentje:
2 akkor te is a szűkeket szereted?
okt. 21. 12:18
 4/12 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, mióta lehet kapni, azt hordok. Tinikoromban hordtam trapézt, mert akkor csak az volt, utáltam.
okt. 21. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Épp nem divatos a szűk szárú nadrág. Én nem mondok le róluk teljesen, mert nem állnak rosszul, de beszereztem egy-két bővebb szárú nadrágot is, mert azt is tudom ízlésesen kombinálni. Aki meg szűk szárút akar hordani örökre, azoknak a turkálót ajánlom, ott még mindig rogyásig vannak jó állapotú szűk szárú nadrágokkal.
okt. 21. 18:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5.

És miért kell mindig a többi birka után menni? Vagyis csak azért beszerezni mást, mert úgymond "az a divat".

okt. 21. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért vettem pár bő szárút, mert divatos akarok lenni, hanem mert megtetszettek és láttam pár nagyon szép szerelést velük. Nem vagyok ehy die hard szűkszárú nadrág fan olyan szinten, hogy csak az tetszik. Viszont van egy csomó modern trend, amitől hánynék (pl. a nagyon bő felsők), azokat akkor sem venném fel, ha fizetnének érte. Nem értem ezt a hozzáállást, hogyha vki vesz egy db trendi cuccot, akkor már biztos birka.
okt. 21. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:

7.

Hát tudod ilyenkor mindig elég gyanús, hogy mindig akkor tetszik meg váratlanul valami (ami ráadásul homlokegyenest ellentmond az eddigi ruházkodásnak), amikor azt nyomatják.

okt. 21. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért akkor tetszik meg, mert előtte nem nagyon lehetett látni, vagy olyan szettekben, amik nem tetszettek. De mondom, esetben ez egy ruhadarab. Van egy csomó trend, amit rühellek még mindig, akármennyiszer látom (pl. kb. az elmúlt 10 év összes edzőcipődivatját ocsmánynak tartom).
okt. 21. 19:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A trapézban nem lehet biziklizni. De arra jó hogy laza kényelmes. Remélem marad mindegyik, nem az lesz hogy csak egyféle van.
okt. 22. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!