Egyre több fiatal nő így öltözködik? Vélemények?
#13. Én nem hordok sima magassarkút de vannak vastag talpú félcipőim meg platform bakancsaim, na azokban nem fázik fel a lábam. Sportcipőt a tornacsukán kívül sosem hordtam utcára, nem tetszenek.
#14. Jaja, borzasztó volt az a nadrág :D
Fura számomra, hogy néhány éve még mindenki feltűnően undorodott a trapéz nadrágtól, most pedig már a legjellegtelenebb kis tömegfruskák is abban járnak, és felcsaptak “alterosnak”.
10 éve is ilyen nadrágot hordtam. Ami felül szűk, alul bővebb. Soha nem érdekelt a divat, vagy bárki más véleménye.
A nadrág egyébként is egy speciális ruhadarab. Függ a csontozatodtól, a lábszárad alakjától, hogy melyiket vagy képes egyáltalán viselni. Mindenkinek teljesen más áll jól. Kinek az alacsonyabb, kinek a magasabb derekú. Vagy éppen a szűk-bő fazon.
Felesleges divatot csinálni valamiből, ami ennyire egyénfüggő.
Jó a fogalmazásod!
Ha nők férfi ruhát viselnek, akkor uniszex, ha a férfiak nőit, akkor bhúzásnak hívják.
A kérdésedre válaszolva, boldog vagyok, hogy nem most kell nőt szereznem..
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!