Egyre több fiatal nő így öltözködik? Vélemények?
Trapéznadrágot nem hordok, szerintem nem igazán van, akinek jól áll, nagyon összenyomja az embert.
Egyenes farmert, pólót, sportcipöt hordok majdnem mindig, kényelmes és szerintem alapesetben jól néz ki. A 3-as ötlete nem embernek való, kényelmetlen, és a tetejében a legtöbb nön hülyén néz ki, föleg, amikor magassarkúban bukdácsol
"A 3-as ötlete nem embernek való"
Ne magadból indulj ki, kérlek. Azért, mert te nem tudod viselni, még rengeteg más nő simán tudja hordani és nem, nem kényelmetlen, csupán meg kell találni a megfelelő magasságú cipőt hozzá. Nem a 10 centis tűsarokra kell egyből gondolni.
5-ös válaszoló voltam
9 igazad van, hordani a magassarkút tudni kell, de akit látok hogy felveszi az tudja is hordani járni benne. Megfelelő passzoló harisnyával.
Sportcipőben meg szeretek arra figyelni, hogy azért valamennyire passzoljon a nadrághoz, felsőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!