Vintedet nem ismervén nézem, hogy ott nincs olyan keresési szempont, hogy hely szerint? Személyes átadás, próba miatt. Jófogáson van.
Figyelt kérdés
okt. 11. 19:08
11/20 anonim válasza:
Ja, ha meg nem jött el vagy elment de mégsem kellett neki, akkor meg elrabolta az idődet, ami pótolhatatlan!!
12/20 anonim válasza:
Nagy értékű műszaki cuccnál nyilván elmegyek és kipróbálom személyesen, de a Vinted leginkább ruhás felület, azzal kár lenne személyesen vacakolni!
13/20 A kérdező kommentje:
Az ugyanaz, mint mikor visszaküldi, nem gondolod? Csak akkor még a vevő fizetheti is a postát.
okt. 11. 21:01
14/20 anonim válasza:
13: nem gondolom, mivel nem vagy köteles elfogadni a visszaküldést.
15/20 anonim válasza:
13: egyébként a visszaküldés ingyenes.
16/20 A kérdező kommentje:
A postázás nem hiszem, hogy ingyenes, és azt is láttam, hogy visszaküldési garancia van.
Nincs több időm rád, a többi érvemre semmit nem írtál, de megtudtam, amiért jöttem.
Jófogást nekem és az ottaniaknak :)
okt. 11. 21:06
17/20 anonim válasza:
16: én a visszaküldésre írtam, mert küldtem már vissza eladónak és ingyenes volt a visszaküldés.
Nem tudom, hogy miféle válasszal lettél volna elégedett, de mivel alapból jófogáspárti vagy, így gyanítom, hogy semmilyennel! :D
18/20 anonim válasza:
Beírod a keresőbe a település nevét a keresett termék mellett. Amelyik eladónak kint van a profiljában, hol lakik, azt ki fogja adni 😊 Amúgy pedig nem tilos a személyes átvétel, én már többször is csináltam. Vannak eladók, akik ezt nem vállalják, és eléggé ki is tudnak akadni miatta, de szerencsére ilyennel még nem találkoztam.
19/20 anonim válasza:
Inkább az a baj hogy országra nem lehet szűrni.
Rengeteg jó funkció van benne, nem tudom miért épp ezt hagyták ki.
A Magyarországon belüli szállítás sokkal olcsóbb.
20/20 anonim válasza:
Plusz az első eladás előtti ingyenes szállítású termékekre is jó lenne ha lehetne szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!