Biztonságos ilyen szempontból?
Vinteden már adtam el termékrt, de venni, még nem vettem. Ha veszel valamit, akkor kéri a bankszámla adataid, és én kicsit tartok megadni, mert nem akarom, hogy fel legyek törve.
Valaki vett már a Vinteden?
Persze, régóta használom
Ha az email-kéregetőknek nem adod meg az adataid, nem lesz baj
Internetes vásárlásoknál nem úgy van, hogy a bankod küld egy e-mailt, hogy tényleg te akarsz vásárolni, és ha nem akkor megtagadja a pénz levételét. Hogy lehet, hogy akkor csak úgy levesz a bankkártyádról a pénzt? Lehet rosszul tudom.....
#5 Attól függ mi van beállítva. Nálam kér néha a bankos app pinkódot, de nem mindig, van hogy simán csak levonódik a pénz.
Nem tudom amúgy aki lepontozott miért tette, írtam hogy velem nem történt ilyen. De pont aznap mikor ezt a kérdést láttam volt erről poszt az Asszonysutyorgóban (tudom, trash de néha vannak hasznos posztok is pl ez, és nagyon sokan vannak benne). És nem egy, nem két ember írta, hogy nekik elkezdtek levonogatni pénzeket miután neten vásároltak. Pont a Vinted volt az egyik olyan oldal amit sokan említettek, hogy azután lopták el csalók az adataikat. Többen voltak bankban is, vizsgálatok indultak, vagy visszakapják valaha a pénzeket vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!