Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Beépített tetőteres, alpesi...

Beépített tetőteres, alpesi tetős házban nem kell félni attól, hogy a vihar, tornádó esetleg elviszi a fejem felől a tetőt? Kevésbé biztonságos ebből a szempontból, mint egy sátortetős ház (pl. kádárkocka)?

Figyelt kérdés
Gyerekkori félelmem, hogy a szél összedönti a házat. Egy erős, vastag falú házat akarok venni, amiben biztonságban érzem magam.

máj. 20. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Akkor vegyél egy erős, vastag falú házat!

máj. 20. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól nem kell félni. Viszi az egész házat.
máj. 20. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem viszi el, de majd belecsap a villám és leég.
máj. 20. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Az USA-ban pl elviszi a házakat a tornádó. Ott viszont kartonpapírból építkeznek, mi itt Európában viszont erős téglából.

Egy kádárkockában pl biztonságban érezném magam, mert van vasbeton födém a tető és köztem. De egy alpesi tetős házban? Biztonságban tartózkodhatok a felső emeleten vihar közben?

Mert tetszenek ezek a kétszintes házak és van is a környéken egy eladó, viszonylag kedvező áron.

Persze tudom, hogy Magyarországon nincsenek olyan erős viharok, mint pl amerikában és ez irreális félelem, de akkor is, a kérdés adott. Gyerekkoromban láttam valami tornádós filmet, azóta van bennem ez a félelem.

máj. 21. 02:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
máj. 21. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!