Vintedet nem ismervén nézem, hogy ott nincs olyan keresési szempont, hogy hely szerint? Személyes átadás, próba miatt. Jófogáson van.
Most nem azért, de melyik eladó szeretné, ha próbálgatnád a cuccát vagy miattad ott kellene szobroznia valahol reád várva?!
Igen, tényleg maradj inkább a Jófogásnál.
Jófogáson bevált, Budapesten és környékén ez nem különleges. Eladóként is előnyben részesítem ezt, szeretném, ha megtekinthetnék és felpróbálhatnák, ahogy eddig is volt, szeretem, ha akinek eladom, jól jár, tetszik neki, és elégedett.
A csomagfeladás is idő, de az bizonytalan, hogy a vevőnek megfelelő lesz-e, illetve személyesen nincs gond, hogy előbb fizessen, vagy utólag, hiszen készpénzben ez párhuzamosan zajlik.
Valamint a rohamos digitalizációs vonatkozások miatt a kp. életbentartása kulcsfontosságú a szabadságunk miatt.
Én ezért választom ezt.
Valamint a Vinted sem tesz rá hasznot és a bank sem.
A véleményírás is idő, bár az nem lenne rossz a Jófogásra, viszont a valótlan vélemények a másik hátulütője lenne, ez kétélű.
Nem, a Vinted direkt tiltja az oldalon kívüli találkozgatásokat. Valaki felrak valami drága cuccot olcsón, elcsal embereket valahova...ezt a pert meg botrányt nem akarják.
Pláne, hogy az app célközönsége a huszonévesek.
Én tuti nem mennék randomokkal találkozgatni.
Én sem pazarolnék időt az ilyen találkozásokra!
Meg egyébként is már elavult a jófogási rendszer szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!