Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas nőknek milyen elegáns...

Magas nőknek milyen elegáns cipők vannak?

Figyelt kérdés
Sosem tudom milyen cipőt kellene felvennem egy elegáns eseményre ruhához. Magassarkú kizárt(180cm magas L)
szept. 26. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ennél magasabb lányt, aki simán felvesz 8 centis tűsarkút 😀 Én a 179 centimmel nem szoktam, van viszont szép balerinám és törpe tűsarkúm is. Kedvencem egy 4 centis kitten sarkú cipellő.
szept. 26. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Balerina, törpe tűsarkú, de én azért magasat is felveszek néha. Nekem inkább a méret miatt macerásabb. 180 cm. vagyok
szept. 27. 05:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Mokaszin.
szept. 27. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem magassarkút is nyugodtan viselhetnél ! Szerintem az az igazán elegáns .Baráti körben van két hölgy is akik szintén kb. 180 cm magasak.Sajnos ők is ritkán viselnek magassarkút pedig mindkettőjüknek nagyon jól áll .Mondom ezt úgy ,hogy én sajnos csak 174 cm magas férfi vagyok .
szept. 27. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!😊
szept. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!