Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon mely üzletek...

Magyarországon mely üzletek vannak, célzottan vékony nőknek?

Figyelt kérdés
Sajnos a megszokott üzletekben mint a zara, reserved stb…az xs méretek is nagyok és hiába kerestem interneten, nem találok ilyen üzletet, csak esetleg online de rendelni már nem szeretnék többet. Akik nagyon vékonyak, főleg derékban hol vásároltok?

máj. 19. 17:59
 1/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nadrágot a Croppban szoktam venni a 32-es méretet, felsőt meg vagy turiban vagy Sheinen. Utóbbira ezért kaptam rá, mert ott az Xs méret nagyon kicsi, passzos, nem kell bele mell. De a turi is érdekes, mert van olyan márka amiből itt 36 a legkisebb amit látok de turiban van 34-es és 32-es is, szóval gyártanak csak valamiért ide nem hoznak.
máj. 19. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekruhák.
máj. 19. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A H&M-ben van XXS.
máj. 19. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy túl magas, akkor valóban segítség lehet szétnézni a gyerek részlegen.
máj. 19. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
sinsay, meg úgy emlékszem legalább pesten van egy terranova is, én ott vásárolok.
máj. 19. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Brandy Melville pl
máj. 20. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Tally Weijl, Bershka
máj. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!