Szoknyás csajok! Ezt így bevállalnátok egy randira, vagy oda inkább ti is nadrágot húznátok?
szept. 25. 04:15
1/15 anonim válasza:
Ha nem az első vagy második randi akkor felvenném, addig nem :D
2/15 anonim válasza:
Én soha nem vennék fel ilyet. Minden kis mozdulatra felcsúszna a derekamig.
4/15 anonim válasza:
Nem, mert nem hordok bőrszoknyát és szoknyához nem veszek fel sportcipőt, nálam ezek alapok.
5/15 anonim válasza:
Full logikus, aki azt írja, hogy felveszi azt felpontozzák. Aki azt írja, hogy nem venné fel, azt leszavazzák. Ennek úgy mi a f.sz értelme van? Ugye, kedves 76 és 75%-os, hogy ész nélkül csak nyomogatni tudjátok a leszavazó gombot. Gondolom azt még sose hallottátok, hogy nem vagyunk egyformák?! Értelmi szintetek 0%.
6/15 Poppy_99 válasza:
A felső, a szoknya és a harisnya nagyon jó összhatást kelt. Egyedül a cipőn változtatnék. Jobban illene hozzá egy loafer, adna hozzá egy kis old money feelinget. Így simán elmennék egy randira, főleg ha tetszeni akarok az illetőnek.
7/15 anonim válasza:
nekem tetszik ez a szett, pedig 30+vagyok.
Attól függ, mi a program. Első randin mi pl beültünk egy kávéra. oda simán. Második randin pedig kirándulni voltunk egy erdőben. Na oda kizárt.
8/15 anonim válasza:
Elsőre lehet picit hosszabb szoknyát vennék, de amúgy sok rövidebb, Mini szoknyám van így igen randira is mennék hasonlóan ha ugyvan :)
10/15 anonim válasza:
Nem, mert nem hordok tornacipőt szoknyához, mert egyáltalán nem passzol hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!