Lányok, a párotok kedvéért bevállalnátok ezt a nadrágot randira ilyenkor is, ha ő megkér rá titeket?
2023. aug. 23. 14:42
2/11 anonim válasza:
1. csak olyasmit veszek fel, ami nekem tetszik, senki kedvéért nem veszek fel mást
2. ezt meg garantáltan nem, nagyon igénytelenül néz ki, senkinek nem elönyös.
3/11 anonim válasza:
Nem veszek fel semmit más kedvéért.
4/11 anonim válasza:
Nem.
1. Nem tetszik
2. 40 fokban akkor se venném fel ha amúgy tetszene
5/11 anonim válasza:
Elavult régies. Kb mintha iskola megnyitora mennél konzervativan. És ilyen melegben kizart
Randi? Most komolyan? Vegyen fel ő ilyet. Fél hogy más megnéz? Mit akar ezzel? Ne engedd hogy ő dirigáljon mit vegyél fel. Sértegetni szokott??
6/11 anonim válasza:
Lepontozhattok, de nem hordok olyan ruhát, ami nem a stílusom. A páromat sem kényszeríteném rá. Nem Barbie babák vagyunk.
7/11 anonim válasza:
Már sokadszor teszel fel kérdést ezzel a nadrággal. Soha nem fogsz pozitív válaszokat kapni. És ne, ne kérd meg a barátnődet rá.
8/11 anonim válasza:
Pelenkát nem akar hordatni veled?
10/11 anonim válasza:
Ez a nadrág 15-16 évvel ezelőtt volt divat, nekem is volt. Akkor jól nézett ki, ma már egyáltalán nem. És én sem vennék fel más kedvéért semmit, úgy öltözöm ahogy szeretek és amiben jól érzem magam. Ha ez másnak nem tetszik hát nem néz rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!