Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez hasonló nadrágot ti...

Ehhez hasonló nadrágot ti bevállalnàtok az utcára?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen anyagból volt, a New yorker-ben próbáltam, csak vaj szìnű volt, fazonnal viszont inkàbb ilyen:

[link]

Nekem tetszett, de nem tudom, bevállaljam-e..

Előre is köszi!

márc. 23. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem tetszik, de én öreg vagyok, a csőgatyák korszakában szocializálódtam. Amúgy semmi vállalhatatlan nincs benne, csomóan hordanak ilyesmit. Ha tetszik vedd fel nyugodtan.
márc. 23. 20:15
 2/12 A kérdező kommentje:
A fenèk részen még feszült, mint az első nadrág is.
márc. 23. 20:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen. :) Igazából, màr èn sem vagyok olyan fiatal :D, és talàn ezért is éreztem úgy, hogy ez màr nem nekem való. 33 éves leszek, egyèbkènt.
márc. 23. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok no, de mindenki azt vesz fel amit szeretne. Nyugodtan kimehetsz az utcara vele. Ha tetszik vedd meg es hord egeszseggel nem mellesleg szerintem eleg divatos is. Nem muszaj mindig az érelszorito nadragokat felvenni 😂
márc. 23. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem tetszik ez a fazon, de semmi extra hordhatod.
márc. 23. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Én azon nem stresszelnék hogy a fenekénél feszül. Minden 2. csaj leggingsben vagy biciklis nadrágban futkorászik az utcán. Azoknál nem hinném hogy jobban feszül.
márc. 23. 20:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a válaszokat!
márc. 23. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha tetszik miért is ne? Használd bátran 😊
márc. 23. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Hát nekem fèrfikènt egyik sem tetszik. Olyan semmilyen mind a kettő, de természetesen mindenki azt vesz fel, amit akar!
márc. 23. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a fazon már kezd kicsit kikopni a mindennapokból, illetve nekem nem rémlik hogy 30 felett láttam volna bárkin. És hát a fiatalabbakon sem áll annyira jól. Én lebeszélnélek róla, de persze ha épp ebbe szerettél bele akkor az én véleményem ne tartson vissza.
márc. 23. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!