Gond ha mindennap máshogy öltözködöm?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy például hétfőn bohémabb, hippisebb stílusban, aztán kedden gótikusabb vonal, szerdán cukin, világos színek, masnik stb, csütörtök elegáns, nőies, és így tovább, sokáig lehetne folytatni..
És vannak olyan hírességek is akiknek tetszik a stílusa, szoktam ötleteket meríteni tőlük, de nekik is teljesen különböző. Pl Lana Del Rey és Ariana Grande.
szept. 21. 05:54
1/21 anonim válasza:
Ez mind a te stílusod, vagy csak felveszed, mert más is hordja? Minddel tudsz teljes mértékben azonosulni?
2/21 A kérdező kommentje:
Azért veszem fel, mert mindegyik tetszik.
szept. 21. 07:02
3/21 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy a goth nem csak egy esztétikai irányzat? Zenei szubkultúra. Nem csak a sötét göncökből áll. Ha a zenei világa hidegen hagy akkor felesleges pózerkedni.
5/21 anonim válasza:
Az, hogy valami tetszik, meg tudsz vele azonosulni, az két külön dolog.
6/21 anonim válasza:
Nem találtad még meg a stílusod, ezzel nincs semmi baj, ha fiatal vagy.
Csak ne hívd magad gothnak, hippinek, ha azt se tudod, mik és mi fán teremnek ezek a szubkultúrák.
Főleg úgy, hogy másnap meg Ariana Grande vagy. 😬
7/21 A kérdező kommentje:
A goth és a hippie zenéket is szeretem, nem csak az öltözködést.
szept. 21. 08:47
8/21 anonim válasza:
32 évesen kb 2-3 merőben eltérő stílust viselek. És igen, mindegyikkel tudok azonosulni. Csak épp a hangulatomtól, a társaságtól, adott programtól függ hogy melyikkel.
9/21 anonim válasza:
Mondj egy goth zenét, amit szeretsz. Tényleg kíváncsi vagyok.
10/21 anonim válasza:
Számomra nem gond. Én is szoktam hasonóan váltogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!