Milyen színű boxer néz ki jól ,ha úgy öltözködöm hogy látszik a boxerem?
Lehet, hogy kimoderálták, de akkor is jó, ha tudod, hogy ez a stílus amerikai börtönökből indult, ahol a srácok így jelezték, hogy a zárkatársak közti szexben ők lesznek a lány.
Gondoltam, szólok még időben...
#5 Nem értem egy öltözködési kérdéshez miért kell szexuális tartalmú 'okosságokat' konteókat behozni?
Ha jársz fehérneműt vásárolni, akkor talán feltűnik,(nekem igen), hogy a ffi boxer és több női minisort hasonló fazonú.
Ha pedig a nők ezt hordják magában is utcán, bárhol, akkor ha egy férfinak kilátszik, az miért lenne homoszexuális célú?
Elég abszurd logika 😄.
Azért alsónadrág a neve, mert a "másik" alatt hordják.
Ez tudod annyit jelent, hogy akkor van rendben, ha nem látszik.
Ha még eddig nem jöttél rá.............surmóka.😉
#6 Ha nem érted, hogy a nők miért hordanak mondjuk minishortot, és férfiakon az miért bu...tán kinéző viselet, akkor tessék, itt egy másik példa:
Nők hordanak szoknyát, férfiakon miért néz ki hülyén?
#7 A csajoknak számos esetben kilátszott már az alsónemű,aztán mi lett ebből? Max megbámulják.
Nem áltál oda és montad nekik, hogy ez nem megfelelő ám így!
#8 Az, hogy mi néz ki bután embere válogatja.
Gondolom nem kell esetelni, hogy egy 120kg vagy egy 74 éves nőn sem éppen olyan jól néz ki a minisort 😉.
Szoknyát hordanak ffiak is, Skótoknál, Osztrákoknál népviselet férfiaknak,betyár lovasok nálunk is hordanak.
Minisort több trópusi helyeken divat pasikon, mivel nagyon melegben ez ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!