Fiúk a boxeralsón ez mire való?
Mar evek ota latom ezeket a zseb vagy nem tudom miket a boxereken de sosem ertettem mire valo
Nekem meg sosem volt ilyen zsebes vagy nem tudom milyen boxerem, de ez most mire valo? Ott egy zseb van? Vagy ha benyulsz ott a farkad?
Valaki aki tudja valaszoljon mar
Itt egy kep rola mirol beszelek, ez egy netes kep nem az en boxerem, amint mondtam korabban is nem volt meg soha ilyen boxerem
Vagy ha van valaki aki szinten nem tudja mire valo de van ilyen boxere az mire hasznalja?
"Vagy ha benyulsz ott a farkad?"
Bingó!
De minek az? Alapbol ha wcre mesz akkor letolod es kicsapod
Ki az aki meg azzal babral hogy azon a kis zseben kiszedje a farkat
Meg ki az aki a nadragjat letolja aztan meg a boxer zseben kiveszi a farkat? Most oszinten xd ez annyira hulyeseg
Alapbol ha wczel a nadragot meg a boxert egyszerre megfogod es ugy csapod ki a farkad
Tudom milyen es mire valo a slicc de boxerre nincs erteme mert senki sem hasznalja en pl ha melegitobe vagyok megfogom a boxert es a nadragot egyusere es kiveszem a farkam
Farmerbe kigombolom es lehuzom a sliccet aztn boxerbol kiveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!