Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ennyire meglepő hogy...

Miért ennyire meglepő hogy így öltözködöm?

Figyelt kérdés

20f

Szóval az van hogy én szinte csak a fekete ruhákat szeretem,nekem az az elegáns.

Gyakori outfit egy fekete póló fekete nadrág és egy fekete félcipő+karóra.

És màr többször emlitették hogy milyen ódivatú és unalmas semmi extra nincs az öltözködésembe.

Most komolyan,nektek is ez a kombi annak számít,ennyire nincs ízlés?

(Számomra pl egy sárga vagy egy piros póló nálunk férfiaknál ...)

2023. szept. 20. 21:10
 1/10 A kérdező kommentje:
*kombó
2023. szept. 20. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ilyen vagyok mint te. Imádom a feketét, és (szinte) csak azt hordok. Egyszerű, elegáns, így érzem jól magam.

Nem igazán kaptam még megjegyzést, de abszolút nem érdekelne.

F 38

2023. szept. 20. 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:
A stílus számomra azt jelenti, milyen ruhákat szokott az ember felvenni, mi illik hozzá, tehát, ha például meglátnak egy fekete zakót tudják, hogy ez hozzád illik, vagy éppen egy rikító inget, amiről épp az ellentéte mondható el.
2023. szept. 21. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 húú ezt jó hallani.

Igazából engem se érdekel csak érdekes számomra hogy mostmàr ami valoban egyszerű mindig elegáns azt unalmasnak tartják.

De nyilván ha valaki tehény méretű sárga pólot vesz fel az milyen érdekes,"neki van egy igazi egyénisége".

2023. szept. 22. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Végül is bármi lehet egyéniség, ha tényleg aszerint alakítod a kinézeted, hogy milyen érzés jön éppen belülről.

Nekem mindig is tetszett és vonzott a goth stílus is, illetve black metal, vagy régen a metalcore (emo/scene). Bár nem annyira hogy ezzel azonosuljak, inkább csak egybeesés hogy ott is sokszor a fekete dominál.

2023. szept. 22. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
2es voltam
2023. szept. 22. 14:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Uhh én egyáltalán nem ilyenre gondoltam és nemis hasonlókra,ez nekem inkább depresszív stílus.

Én a sima egyszerű de elegáns stilusra gondoltam

2023. szept. 22. 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Inkább az olasz férfi stílust képviseli,leegyszerűsitve
2023. szept. 22. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Olyan is lehet, igazából itt a szín preferencia volt a lényeg.

A fentiek amit említettem bár tetszik de sosem azonosultam vele, és már egyébként sem vagyok abban a korban...

2023. szept. 22. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem meglepő.
2023. szept. 22. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!