Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, egy kb. 35-55 közötti...

Isti22 kérdése:

Nők, egy kb. 35-55 közötti férfi legyen inkább klasszikusan elegáns vagy lazábban öltözködő?

Figyelt kérdés

Elsősorban 30-as, 40-es éves nők válaszát várom, de természetesen válaszolhat bárki.

Tudom, hogy sok mindenen múlik, de próbáljatok elképzelni egy enyhén őszülő, átlagős testalkatú pasit, akit megpillantotok az utcán. Itt van pár példa, hogy mire gondolok:

Laza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Klasszikus:

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 28. 16:40
A kérdező szavazást indított:
Jobban bejön a lazább
Mindegy, a jó pasin jól áll a trendi és a klasszikus is egyaránt, egyformán bejönnek
Jobban bejön a klasszikusabb
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy az egyéniségéhez passzoljon a stílus! Tehát hogy önazonos legyen...
2022. jan. 28. 17:00
 2/4 anonim válasza:
100%
Of course, mindegyik ahjj de jòl nèznek ki. De mivel engem sosem nèznek meg az oltonyosok, igy èn a laza stilust szeretem. Èn is ezt viselem.
2022. jan. 28. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mindenkinek az a stílus áll a legjobban, amiben kényelmesen érzi magát. Egy farmeros-pólós pasi feszengeni fog egy akármilyen márkás szmokingban, egy öltönymániás pedig igénytelenül fogja érezni magát lógó ingben és széttaposott sportcipőben. A linkelt stílusok többnyire tetszenek, de eléggé "megcsinált" hatásúak, egyik sem tűnt még fel az utcán.
2022. jan. 28. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki, lazábban is lehet szerintem. Azért valakinél ápol és eltakar az elegáns stílus.
2022. jan. 29. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!