Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A farmer már a múlté?😱😱😱

A farmer már a múlté?😱😱😱

Figyelt kérdés
😱😱😱 [link]

#farmer #Milesziiiigy
szept. 19. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Jön divatba a lisztes zsák. Pékek, molnárok előnyben :)
szept. 19. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Ez már a negyvenes években se volt menő. Bár a kétezer-negyvenesekben, ki tudja.
szept. 19. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Persze, tök praktikus hogy a nadrágod végighúzod a járdán.
szept. 19. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

El nem tudnám képzelni, hogy ilyen buggyos gatyákba járjak. Én maradok tövábbra is a skinny farmeroknál. Többféle színben szeretem váltogatni őket. Nekem ez a legkényelmesebb, még akkor is ha ma már állítólag nem divat. A magam részéről azt hordom ami kényelmes és jól érzem magam bennük.

Amúgy nincs bajom ezekkel a buggyosokkal sem. Ha valakinek jól áll, felőlem hordja nyugodtan!

szept. 20. 07:27
 5/9 Metionin ***** válasza:
65%
Anno általános iskola felsőben kellett hasonlóban járnom, akkor is egy 50-es könyvtárosnő jutott eszembe róla meg most is. Megváltás volt, amikor ösztöndíjból végre vehettem magamnak rendes gatyát. Tőlem lehet divat de én messzire kerülni fogom, az tuti :D
szept. 20. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

Valaki írt egy kattintásvadász cikket egy bulvárlapba. Nahát, hogy mik vannak!

Szerintem pont a farmer az, ami soha nem fog kimenni a divatból, meg amúgy is ma már annyi opció van ruhavásárlásra, hogy úgyis azt veszel, amit akarsz.

szept. 20. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
nem
szept. 20. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nálam már régóta a múlté a farmer. Szinte mindig igazi bőrnadrágot viselek. Nagyon szeretem a bőrt, ráadásul sokkal tartósabb, mint egy farmer. Nem fakul ki és kopik el olyan hamar mint egy farmer. A linken található rongyokat sosem venném fel.
szept. 20. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Farmer nadrág egy alapdarab.

Sosem megy ki a divatból

szept. 21. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!