Hol találhatok alacsony nőkre való nadrágot?
Ha fizikai boltban keresel, akkor gyerekméret, ha vékony is vagy.
Online meg egyre több helyen van külön petite kollekció(pl about you-n)
Megfelelő méretet válassz, ne a hosszúságot nézd.
A nadrágokat ma már úgy szabják, hogy a 180 centisnek se lógjon ki belőle a bokája, a többiek meg le tudják vágni és felvarrni.
Ha neked nem megy, kérd meg anyádat, vagy vidd el varrónőhöz.
#5: Bocsi, alacsonyabb vagyok a kérdezőnél, és soha nem szorultam a kislány részleg kínálatára, mert nőies csípőm van, azokat a ruhákat pedig fejletlen gyerekekre szabják.
Maximum az extrém vékony petite alkatoknak lehet megfelelő.
Normál női osztályon vásárolok, a hosszú nadrágokat pedig méretre vágom, így lesz tökéletes.
Keress olyan fazonokat, amik normál magasságú embereken bokavillantósak, esetleg 7/8-sak. Neked valószínűleg jók lesznek, én is ilyeneket szoktam vadászni a Tescoban, Sinsay-ben. Ezekből nem vagy alig kell levágni/felhajtani, pedig én csak 152 centi vagyok.
Egyébként ha nagyon vékony vagy, akkor tényleg érdemes a gyerekosztályt is megnézni, kb. XXS, XS méretnek megfelelő darabokat tudsz találni. Ha azért kell legalább S, akkor már nem nagyon opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!