Vékony alacsony lányként jól passzoló mom/boyfriend típusú farmereket hol találhatok?
Sziasztok!
Eddig javarészt skinny farmereztem, de rájöttem, hogy az vékony lányként nem a legelőnyösebb, pláne, ha amúgy nem széles a csípőm.
Így olyanokat keresek, amik adnának egy kis volument.
Hol találhatok jól passzoló fazonokat? Ami azért vékony derékon szép feszes, tehát nem úgy állna rajtam, mint tehénen a pisztolytáska.
Eddig régebben tallyba vásároltam, de a skinny mindig kinyúlt pér hónap után, azóta Mangoban vettem.
Köszi a válaszokat!
24
#1 Ja szerintem a te kommentjeiden láttam már a témában más kérdések alatt, te vagy, aki azt gondolja, hogy csak azért mert egy nő nem ultra feszes, mindenét kirakó cuccokban jár, már meleg :D
Nevetséges vagy.
Tudod ez alkati kérdés, nem mindenkinek a réfeszülős szerkók állnak jól. Ez férfiaknál is más és más. Egy férfi se búza feszesebb cuccoktól.
Csak az én kommentjeimet láttad?
Azokét nem akik a szűk farmeres pasikat ekézik?
Szánalmas volt az a nő is aki azt írta, hogy vehet fel pasi szűk farmert, csak az ő nadrágjainál ne legyen szűkebb.
Hogy ha nem centire pontosan meghatározott nadrágban van egy férfi, akkor már meleg??
Ugye milyen érdekes ha vissza nyal a fagyi.
A sok marha meg rajtam csodálkozik, de fordítva persze rendben van.
Gondolkozzál már egy kicsit!!
Mi a t.köm az a mom farmer?
Meg boyfriend?
Már vhol találkoztam evvel a kérdéssel de esküszöm nem tudom.
Bocs engem holtra nem érdekel, hogy egy csávó mennyire meg milyen szűk farmert hord, hát hordjon amit akar. Nekem semmilyen fagyi nem nyal vissza :D
#4 akkor mégis mit hordjon az, akinek előnytelen a túl feszes fazon? (: szerintem baromi jól tud állni pár lányon, most szinte senki nem is hord már csőfarmert, szóval szerintem sokan nem is tudjátok, mi pontosan a mom jeans. Nem egy nagyon bő faszon, kicsivel bővebb, mint egy skinny, de fenékben ugyanolyan jó.
"Akkor megis mit hordjon az.."
Te írtad hordjon amit akar.
Szval hordj amit akarsz!
Alacsony vagyok nem nagyon vékony, de nem is duci alkattal, nekem a synsay-es nadrágok jók szoktak lenni, a Bershkában is kis méretek vannak. A Tallyban ellenben szerintem minden bazi nagy lett.
Én amúgy nem kötekedni akarok, de szerintem ha pont a vékonyságod zavar és el akarod rejteni, akkor ezen az általad említett bő fazonok csak rontani fognak, lifegnének rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!