Tinilányként gáz ha skinny farmert hordok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a skinny farmereket, jól is állnak nekem, csak hát az utóbbi időben a korosztályom nem hordja, sőt cikinek tartja őket. Egyébként nem nagyon követem a divatot, de azért azt sem szeretném ha lenéznének emiatt. Szerintetek hordhatom suliba?szept. 7. 14:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon gáz ne hordd
Semmi baj nincs vele, nyugodtan hordjad ha neked tetszik
44 szavazat
2/19 anonim válasza:
szia.a tinik elég furák. hordj normalis farmert meg polot. se skinnyt se ilyen xxxxl es polokat meg gatyakat. talalj meg egy kozeputat. mert mind a ketto gaz. en 22 vagyok, ezt mar kinottem. te is majd kinovod ne felj
4/19 anonim válasza:
Próbálj ki helyette egy 100%-os pamut nadrágot.
Kényelmes és még elegáns is
5/19 anonim válasza:
Azt viselsz,amit akarsz.Én elég sok lányt látok skinnyben.
6/19 anonim válasza:
Nekem a skinny farmer a kedvencem lányokon, egyértelműen ez a legszexibb fazon. De én fiúként is mindig szűk skinnyt hordok.
A ma sokat látott mom jeans szerintem tök béna.
7/19 anonim válasza:
Most nincsen nagy divatja, de néhány éven belül ez változik. Ha te jól érzed magadat benne akkor nyugodtan hordjad :) Én 28 vagyok és amikor középsulis voltam akkor az volt a trendi. Azóta is ez a stílus tetszik :D
8/19 anonim válasza:
Én is hordok, senkitől nem kaptam beszólást miatta.
9/19 anonim válasza:
Itt főként felnőttek válaszolnak neked, figyelj őszinte leszek, tiniként most picit kellemetlen, én inkább valami arany középutat választanék pl. mom jeans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!