Nagyon szeretem a skinny farmereket, jól is állnak nekem, csak hát az utóbbi időben a korosztályom nem hordja, sőt cikinek tartja őket. Egyébként nem nagyon követem a divatot, de azért azt sem szeretném ha lenéznének emiatt. Szerintetek hordhatom suliba?
A mi idonkben a skinny volt a meno es a bő farmer volt a ciki...:D de kit erdekel! Nekem tovabbra is a skinny tetszik es azt hordom, te is hordd azt, ami neked tetszik. Ertelmes ember ezzel nem piszkalja a masikat
szept. 8. 08:28
13/19 anonim válasza:
A 18 éves lányom skinnyről váltott mom jeansre, aztán rájőtt, hogy a gyönyörű nőies alakját elnyomja a mom, na meg a 158 centijével kicsit olyan manó hatást keltett :D Visszaváltott skinnyre, tudtommal soha senki nem piszkálta ezért, kiemeli a jó alakját.
szept. 8. 16:15
14/19 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel. Nem lesz divatos, de legalább jól fogsz kinézni. Utóbbi szerintem fontosabb.
szept. 8. 20:06
15/19 anonim válasza:
Én simán hordom. Tudom, hogy ma már a buggyos, széles szárú a nagyobb divat. De nem érdekel, nekem ez kényelmes, jól érzem magam bennük. Meg szeretem is őket, csak a divat kedvéért nem fogom kidobni őket, mikor semmi bajuk.
szept. 9. 08:52
16/19 lauka00 válasza:
én nagyon szeretem a skinny farmert..egyszerűen borzalmasak ezek a buggyos nadrágok, nemis látok olyan lányokat akiknek jól állna..kicsit csöves hatást kelt szerintem.. ja meg persze az alakot el rejti teljesen, kövérít is..előnytelen..
nyugodtan hordj tiniként skinny farmert..hiszen a legjobb fazon szerintem amit nőre valaha is terveztek..
Azért légyszíves egy valamiben erősítsél meg.!!.
Nagyon remélem te is így hordod!!
Ugye magas derekú skinny farmereket viselsz?? Mondd, hogy igen!!!
Szerintem a leg nőiesebb farmer a magas derekú skinny..
Csípőgatyákat már felejtsük el!! Szánalmas viselet
szept. 16. 23:35
17/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled, én sem bírom a csípőnadrágokat, csak magasderekút hordok.
szept. 18. 05:55
18/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz?? Azt hordasz amit akarsz, és ez azért nagyon nem olyan mintha pl szakadt melegítőbe mennél iskolába.
Én is úgy hordanék skinnyt, csak nekem szarul áll, úgyhogy max vmi oversized felsővel tudnám://
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!