Győrben lakom, kicsit már hidegebb itt az idő, fázós is vagyok. Felvehetek már szerintetek kabátot ami kicsit vastagabb? Őszi kabát. Farmer kabátban fázom
Figyelt kérdés
szept. 12. 09:23
3/7 anonim válasza:
Győrben nem. Abdán már talán, Kapuváron biztosan, de Sopronban megint vigyázni kell.
4/7 anonim válasza:
Te tudod, érzed, hogy mennyire fázol. Felénk (Pécs), főleg délutánonként még kifejezetten meleg van. De ahogy látom elég vegyesen öltözködnek az emberek. Van akink kabát van, más meg félmeztelenül flangál.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. Nekem elég még a pulcsi de lehet lassan 2 pulcsit kell fevennem mert azért reggelente én is szétfagyok.
6/7 anonim válasza:
Mert ha mi most azt írjuk, hogy szó sem lehet róla, akkor te köszönettel tovább fagyoskodsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!