Lányként te miben alszol? Pizsi, régi póló, meztelen, stb?
Figyelt kérdés
Én 28 évesként meztelen alvást preferálom. De amennyiben vendégségben vagyok akkor hosszú póló és bugyi. Ha tudom hogy férfiak is vannak akkor pedig cicanadrág, melegítő naci. Ti hány évesen miben szerettek aludni?szept. 18. 08:49
11/28 anonim válasza:
Meztelenül próbáltam már, nekem nem volt kényelmes. Ilyenkor már fázni is szoktam úgy, mert nem mindig vagyok nyakig betakarózva.
Arról nem is beszélve, hogy nem tartom a leghigiénikusabbnak. Fehérneműt naponta váltok és mosok, ágyneműt nem.
Leginkább egy bugyi + kényelmes póló amiben aludni szoktam. 31 éves vagyok, ha ez bármit számít.
12/28 Poppy_99 válasza:
Mindig bodyba szoktam aludni. A lábamra pedig mindig veszek zoknit, ritkán harisnyát. 25L
13/28 anonim válasza:
12, Ja persze. Én meg három nyest lenyúzott bőrét hordom, kék sprágával bikinivé eszkábálva.
Ez valami harisnya fétis, és még nem is túl ügyesen elrejtve
14/28 anonim válasza:
15/28 anonim válasza:
16/28 anonim válasza:
Hosszú ujjú pizsama felső, hosszú sztreccs alsó. + bugyi, zokni
Extrém fázós vagyok, így nyáron is így alszom, csak akkor nem takarózom be.
17/28 anonim válasza:
Kedves 13as mi ebben olyan hihetetlen számodra ha valaki bodyban alszik?? Szerinted ilyen nem lehetséges? El mondom neked én is mindig bodyban alszom, akkor most ez is hihetetlen szerinted? Kíváncsian várom a válaszod:)
18/28 anonim válasza:
Meztelen szeretek, de mivel osztom a szobát testvéremmel ezért nyáron felveszek legalább 1 bugyit, télen + póló. 19L
20/28 ívy1 válasza:
13-as én használok bodyt télen alváshoz, vagy dresszt. Mi ebben a furcsa?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!