Lányként te miben alszol? Pizsi, régi póló, meztelen, stb?
Figyelt kérdés
Én 28 évesként meztelen alvást preferálom. De amennyiben vendégségben vagyok akkor hosszú póló és bugyi. Ha tudom hogy férfiak is vannak akkor pedig cicanadrág, melegítő naci. Ti hány évesen miben szerettek aludni?szept. 18. 08:49
21/28 anonim válasza:
Fentebb már válaszoltam, csak ezeket a nevket megláttam: Poppy, Ivy... kellene még egy Cissy is! :D
Amúgy nekem személy szerint semmi bajom a bodyval, dresszel. Mindenki abban alszik, ami kényelmes neki.
22/28 anonim válasza:
Ne foglalkozz a tollakkal 13-as.
Ezek azért jàrnak ide hogy, szapulják a másikat. Amúgy én is így szoktam aludni egész nyáron csak dressz. Télen meg felváltva dressz és body alulra meg leggings vagy harisnya. Remélem ezt a kis "troll 14" es el olvasod majd.
23/28 anonim válasza:
Én itthon meztelen, mensi alatt bugyi. Vendégségben bugyi, póló. 18
25/28 anonim válasza:
Selymes szatén pizsama. Számomra ez a legkényelmesebb, bőven takar ha akár vendégségben vagyok, és egyben szexi is tud lenni itthoni viseletként is:) 22
26/28 anonim válasza:
Meztelen. Független attól,hol kinél vagyunk.45N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!