Emma3467 kérdése:
Vendéglátásban milyen cipőt ajánlotok ami kényelmes és nem fáj benne a lábam több órás műszakban?
Figyelt kérdés
szept. 13. 13:19
1/4 anonim válasza:
Rokonom is ugyanebben a helyzetben van, ő már csak a Nike Air Maxot hord.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kiakadsz, de én talán egy középkategóriás futócipővel próbálkoznék a helyedben, de azzal is csak úgy, hogy előtte orvossal megnézetném, nincs-e lúdtalpam - és amennyiben igen, csináltatnék bele egy pár lúdtalpbetétet. Teljesen másként oszlik el az emberi test tömege egy lúdtalpas lábon, mint az egészségesen és ez deformálja, hosszútávon rombolja az ízületeket, ember testtartását, amely állandó fájdalmakat generál.
Fontold meg!
3/4 anonim válasza:
Legyen csillapitäs benne,meg ne csusszon. En nagykonyhäzok 10+ eve, azota Artra Arawa s2est taposok. Lehet kapni acelbetet nelkül is, de azt nem probältam. Elötte evekig birkiben dolgoztam, de ott mindig fäjt a terdem a csillapitäs hiänya miatt.
4/4 anonim válasza:
A futocipök az ätlagos konyhapadlon ugy csusznak mintha jegen setälnätok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!