Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted-en miért nem látom a...

Vinted-en miért nem látom a lengyel termékeket?

Figyelt kérdés
Eddig ha lengyel szavakkal kerestem, akkor kihozta a lengyel hirdetéseket, de pár napja már csak magyar szavakkal tudok keresni és csak magyar eladók termékeit látom. Valami hiba lehet a rendszerben, vagy változattak rajta?

szept. 12. 08:04
 1/1 anonim válasza:

Lehet, hogy abban a kategóriában kevesebb dolgot hirdettek a lengyelek, mint a magyarok és elkallódtak köztük. Nekem pl. pont fordítva szokott lenni, ráadásul sose rendeltem még lengyeltől, mert elég sok rosszat olvasok a csoportokban róluk, de biztos akadnak persze korrektek is.

Én egy adott márka táskáit szoktam nézegetni amúgy, szinte full lengyelek hirdetnek olyat, elvétve egy-egy magyar, de brutális az árak különbsége, néha jobban megérné a lengyeltől még a kb. kétszeres szállítási költség ellenére is.

100 szónak is 1 a vége, valószínűleg igen, valamilyen rendszerhibaszerűség.

szept. 29. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!