Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú is vehet fel buggyos,...

Fiú is vehet fel buggyos, széles szárú farmert, vagy ez most csak a lányoknál divat?

Figyelt kérdés
szept. 9. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem fiúknál mindig is divat volt a nem szűk farmer.
szept. 9. 09:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja oké. De nem a sima egyenesszárúra gondolok, ami jóval bővebb egy skinnynél. Hanem ezekre az extrém buggyosakra, amit a csajok hordanak mostanában. Nem "búzás" egy fiún?
szept. 9. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Az extrém buggyos nagyon béna lányokon is. :D

Szóval nem attól függ, hogy fiú vagy lány hordja.

szept. 9. 09:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, de nekem nagyon tetszik. Csak nem tudom, hogy felvehetem-e, vagy ez kifejezetten csajos viselet. Nem szeretném, ha ferde hajlamúnak néznének, hogy női ruhákban mászkálok. Ezért kérdezem.
szept. 9. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Linkelnéd miről is van szó?
szept. 9. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Baggy-ra, flared jeans-re gondolsz? A megfelelő szettel (lépővel, pólóval, felsővel, kiegészítőkkel) az is nagyon jó tud lenni.
szept. 9. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Lányokon rosszabbul néz ki amúgy csak mondom. Buzısnak nem gondolom, inkább olyan mintha kifogytad volna a gatyát. Magyarul sz@rul néz ki, mindegy ki hordja.
szept. 12. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Túlgondolod szerintem. Nézz meg egy pár ilyen szettet, és hogyha el tudod magadon is képzelni, akkor hajrá. Mellesleg egyáltalán nem búzás, mitől lenne az?! Mellesleg a sima baggy kezd "visszakúszni" a "köztudatba", egyre többen adják Air Force, Dunk, vagy Jordan mellé. A nagy széles máshoz, Buffalo, New Rock, bumszli deszkások mellé való, vagyis inkább azokkal néz ki jól.
szept. 12. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!