Inget hogyan kéne rendesen hordani?
Figyelt kérdés
2 hét múlva esküvőre megyek mint meghívott, és hát az ilyen "ünneplő" ruha kiöltözős dologban nem vagyok otthon, nyilván zakó öltöny ing nyakkendő lesz rajtam, de az ing amit vettem nem rég, kb ez volt a normális méret amit találtam, betűrve buggyos a hátamnál, és még talán oldalt is, elég gázul néz ki szerintem, ilyenkor a méret rossz gondolom ugye? gondolkodtam hogy mellényt kéne venni rá de akkor meg szerintem nagyon meleg lesz úgy, 30 fokba, a méret miatt buggyos? illetve ha nem tűröm be az rövid ujjú inget az gáz? mert ha nincs betűrve nyilván nem néz ki buggyosnak2022. aug. 21. 11:06
1/4 anonim válasza:
Valamennyire buggyos kell legyen, tehát ne feszüljön rajtad. Viszont ha túl nagy, túl buggyos az se jó.
Igen, betűrve kell legyen. Mellény nem kötelező hacsak az esküvőn nem kérik. Zakó addig kell legyen rajtad amíg a szertartás is van, utána leveheted.
Illetve a rövid ujjú ing eleve gáz alkalmakra. Hosszút vegyél.
2/4 anonim válasza:
Slim fit fazonú inget vegyél. Összességében is jobban néz ki, és nem is buggyosodik annyira hátul. Betűrve szebb, elegánsabb, de hagyhatod kint is az alját.
4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi !
2022. aug. 21. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!