Az hogy van egy 5 hós fiam és most ismét babát várok úgy néz ki az nem megerőltető a méhemnek? Kitudom a második babát is rendesen hordani?
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi hogy ilyen hamar jön a kistesó attól nem e megerőltető a szervezetemnek és hogy egészséges babát tudok e majd szülni?Valaki hasonló cipőben van vagy volt?2010. ápr. 29. 21:47
1/6 anonim válasza:
Ha összejött a terhesség, az azt jelenti, hogy a szervezeted felkészült a babára, úgyhogy biztosan nem lesz baj! Sokan vannak, akinek a gyerekek között kicsi a korkülönbség, náluk sem volt gond.
2/6 anonim válasza:
Nálunk se volt gond,11 hó a korkülönbség. Csak most nem lesz időd a terhességed figyelésére,nagyon gyorsan el fog telni a 9 hónap. lesznek nehezebb pillanatok,mikor éppen keményedsz a gyerek meg üvölt stb...időre jött a kislányom,normál súllyal,szal nem volt gond..
3/6 Nikcsi válasza:
Szia!
15 honap van a ket fiam kozt, minden a legnagyobb rendben volt a terhessegemmel es a szulesnel is.
4/6 anonim válasza:
Nagyobb kockázatot jelent, mintha vártál volna még pár hónapot, nem értem miért döntöttél így ennek tudatában.
Próbálj meg sokat pihenni, segítséget kérni, nem emelgetni és rendben lesz minden.
5/6 A kérdező kommentje:
Milyen ennek a tudatában?Nem voltam semminek sem tudatában.ÉS ez a kérdés is most fogalmazódott meg bennem.Később szerettünk volna kistesót,de hát ha így alakult akkor már mindegy és nagyon várjuk,teljesen mindegy most vagy később.Csak kíváncsi voltam.
Köszi a válaszokat!!
2010. ápr. 30. 05:42
6/6 anonim válasza:
Nekem is 11 hónap van a két nagyobb gyerkőc között. Időre jött, még túl is hordtam pár napot, egészséges, 3900 gr-os srác lett. Nyugi. Ha jött, az azt jelenti, hogy felkészült rá a szervezeted. Azért vitamint mindenképp szedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!