Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az hogy van egy 5 hós fiam és...

Az hogy van egy 5 hós fiam és most ismét babát várok úgy néz ki az nem megerőltető a méhemnek? Kitudom a második babát is rendesen hordani?

Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi hogy ilyen hamar jön a kistesó attól nem e megerőltető a szervezetemnek és hogy egészséges babát tudok e majd szülni?Valaki hasonló cipőben van vagy volt?
2010. ápr. 29. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha összejött a terhesség, az azt jelenti, hogy a szervezeted felkészült a babára, úgyhogy biztosan nem lesz baj! Sokan vannak, akinek a gyerekek között kicsi a korkülönbség, náluk sem volt gond.
2010. ápr. 29. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se volt gond,11 hó a korkülönbség. Csak most nem lesz időd a terhességed figyelésére,nagyon gyorsan el fog telni a 9 hónap. lesznek nehezebb pillanatok,mikor éppen keményedsz a gyerek meg üvölt stb...időre jött a kislányom,normál súllyal,szal nem volt gond..
2010. ápr. 29. 22:11
 3/6 Nikcsi ***** válasza:
100%

Szia!

15 honap van a ket fiam kozt, minden a legnagyobb rendben volt a terhessegemmel es a szulesnel is.

2010. ápr. 29. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nagyobb kockázatot jelent, mintha vártál volna még pár hónapot, nem értem miért döntöttél így ennek tudatában.

Próbálj meg sokat pihenni, segítséget kérni, nem emelgetni és rendben lesz minden.

2010. ápr. 29. 22:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Milyen ennek a tudatában?Nem voltam semminek sem tudatában.ÉS ez a kérdés is most fogalmazódott meg bennem.Később szerettünk volna kistesót,de hát ha így alakult akkor már mindegy és nagyon várjuk,teljesen mindegy most vagy később.Csak kíváncsi voltam.

Köszi a válaszokat!!

2010. ápr. 30. 05:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 11 hónap van a két nagyobb gyerkőc között. Időre jött, még túl is hordtam pár napot, egészséges, 3900 gr-os srác lett. Nyugi. Ha jött, az azt jelenti, hogy felkészült rá a szervezeted. Azért vitamint mindenképp szedj.
2010. ápr. 30. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!