33 hetes kismamik nem érzitek, hogy semmihez nincs erőtök, alig bírtok aludni, nem kaptok levegőt, otthoni munka is megerőltető? Vagy csak én vagyok lusta, erőt kéne vennem magamon? Most érzem ezt 1 hete.
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 09:38
1/3 anonim válasza:
Nekem mostanában állandóan mehetnékem van, alig tudok egy helyben ülni, aztán meg gyorsan kifáradok(-:Pedig egy kicsit többet kellene pihiznem. Annyit mocorog a babám, hogy állandóan csavargat belülről valamimet,és hullámzik nagyokat a hasam, ez is kifáraszt, de imádom(-:. Néha ki vagyok, mint a kacsa(-:
2/3 anonim válasza:
sziasztok! én most vagyok a 35. héten. már pár hete én is fáradékonyabb vagyok, néha még a wc-re is lusta vagyok kimenni. az alvás is problémás, sürün felébredek, mert elzsibbad valamim, vagy mert pisilnem kell. de azzal vigasztalom magam, hogy most már nincs sok hátra és végre a karjaimban tarthatom a kis manócskámat. kellemes baba várást mindenkinek!
3/3 anonim válasza:
Én még csak a 27. hétben járok,de már most gondjaim vannak,aludni egyáltalán nem tudok mert hol a kisfiam mocorog este,hol pisilnem kell fél óránként..A fáradtságról meg nem is beszélve,alig tudom néha rávenni magam hogy megmozduljak,viszont néha meg semmi bajom,pikk-pakk nekiállok és megcsinálom a dolgom.Mondjuk nekem a fáradtság vérszegénység miatt van.Nem gond-mentes a terhesség néha,de én élvezem minden percét (elsö baba),és már nem sok van hátra,ha eddig kibírtam/kibírtuk,az a kis idö már nem oszt nem szoroz. Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!